Thursday, 8 December 2011

tanda2 cinta smakin pudar

-Malas angkat telefon..
-Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..
-Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
-Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
-Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
-Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
-Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido…
-Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
-Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
-Taip sms pun pendek2 jer..
-Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer..?!!
-Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”..
masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu..!
-Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? kejap jer dia
tukar topik..
-Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
-Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
-Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
-Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah
taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
-Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik..
-Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp
cepat panas..




3 comments:

  1. ade la ckit2 kan,,hurmmm
    law laki yg camtuh or girl yg mcm tuh,,,
    baik tgl jek,,huhuhu
    >__<

    ReplyDelete

Assalamualaikum
sila tinggalkan Comment anda di sini
satu pon jadilah hehe..